måndag 7 mars 2011

Död och körd?

Hur smal är vägen längs havet, på vägen till Kolmården (innan Krokek) egentligen? Gosh! Först fick jag panik och tänkte att jag knappt skulle kunna möta en cykel, men jag mötte en bil och klarade mig. Då fick jag tanken att en buss skulle minsann ALDRIG gå att möta och vad möter jag inte då? Jo, en lastbil märkt "BRED LAST"! Behöver jag säga att jag var halvvägs ut i Östersjön!? Trodde vägräcket skulle knöggla hela min bil till en skrotboll och jag blundade nog en stund...Men ingen skada skedd, bara nära-döden-upplevelse, big time!

Det här med gruppaudition var ju faktiskt lite skoj. Det är nog något modernt påfund va? För jag har då aldrig varit på någon innan. Men smart, verkligen! När jag satt där önskade jag nästan dock att det var audition för en tjänst som rekryterare, satan vad skoj. Jag hade plockat drömlaget direkt.
Men det kändes riktigt bra, jag känner mig nöjd med min insats. MEN en brud sa att hon hade fått jobbet om hon ville, och till mig skulle de höra av sig inom två veckor så då känns det ju lite kört, eller :)?
Skitsamma, jag har ju både en plan B och C...Men vi får se, I´ll tell you!

Nu sitter jag med stans fetaste huvudvärk så jag ska faktiskt krypa upp i ett hörn på soffan!
Godkväll gott folk :-*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar