torsdag 10 mars 2011

3-åringen!

Fullspäckad dag, minst sagt. Efter att ha stressat genom morgonen för att få det jäkla sjörövarskeppet klart har jag stressat hela dagen. Skulle hämta upp Elton på dagis innan jag for till universitetet så att han och Ellioth kunde åka hem och spendera dagen hos mormor och morfar. Jag var sen och blev glad när jag såg att de var ute och att han då redan var påklädd men såklart hade han bajsat. Så det var bara att rusa in på dagis och klä av ungen, byta blöja och så slänga på honom kläder igen. Jag kom till skolan lagom till mitt obligatoriska seminarium, sedan tog vi en låång lunch iaf men därefter satte det fart igen. Projekthandledning med massor invändningar på vår rapport så det var bara att sätta sig och komplettera den. Därefter sprang jag (bokstavligt talat!) till bussen och väl hemma satte jag igång och städade lägenheten och var lagom klar med det till grabbarna kom hem. Då kom även Mange hem så han tog över barnen och jag åkte till Maxi och handlade inför helgen. Nu har vi precis fått i oss middagen och jag sitter helt slut på soffan.

Grabbarna hade haft det desto lugnare hos mormor och morfar. Ellioth hade lekt med sitt nya skepp medan Elton hade sovit ute i vagnen i flera timmar. Dessutom var Ellioth överlycklig då han hade fått kladdkaka till middag :) Den där mormorn är lite för go mot sina barnbarn ibland men är fyller man 3 år så gör man ju :)

När jag skulle lasta in Ellioth i bilen imorse började hn gnälla och streta emot.
- Ja kan inte sitta i en liten stol mamma!
-Vadå en liten stol? Bilstolen menar du? Vart ska du sitta då?
- Ja! Bjedvid dig mamma, i stoja stolen.
- Varför det?
- Men mamma, ja är tje år nu!
Sötungen :)

Lite tidigare hade han slarvat bort alla gubbar till sitt playmo-skepp och eftersom de har massor små pistoler och svärd på sig är jag rädd att Elton ska få tag i dem och sätta dem i halsen:
- Vart är dina gubbar Ellioth?
- Ja vet inte!
- Men då får du leta reda på dem för annars äter Elton upp dem. Om du inte kan hålla ordning på gubbarna kan inte d leka med skeppet Ellioth, då är du för liten för det!?
- Men mamma, ja äj inte liten, ja är tje åj! Ja äj en jätteduktig kille!
Han är för go den där varelsen!

Idag har vi inte hunnit fira så mycket men det kompenserar vi med att fira honom både fredag, lördag och söndag :)

Såhär ser det ut när det dricks välling på morgonen (och tittas på tv!)!
Paketöppning! Det roligaste var nog att få ha saxen och klippa bort snöret :)
"Jaaaa!"

Mitt nu 3-åriga hjärta,
som jag älskar dig lilla parvel v





1 kommentar:

  1. Grattis Ellioth på 3 års dagen. Hoppas den var bäst. pussar kusinen

    SvaraRadera