torsdag 17 mars 2011

Loggbok vs. blogg?

Tror ni jag fick någon loggbok skriven förut? Icke. Istället ringde jag min förra (och blivande) klasskompis för att diskutera lite val och tentor. Hon och jag kommer läsa matematik tillsammans i ett år med början i höst. Det går rykten om att det är den svåraste kursen på lärarutbildningen, men lite utmaning ska det ju vara :)

Och nu satte jag mig här för att skriva den där jäkla loggboken igen men inte får jag något skrivet för det för då hägrar ju bloggen. Hoho? Motivationen? Nej, helt borta.

Efter att jag hämtat hem busarna från dagis slängde jag dem i duschen så att de var klara lagom till Mange kom hem. Då blev det skiftbyte så jag kunde åka ner till stan och hämta ut biobiljetter tills imorgon. Egentligen skulle det hela vara en överraskning, då jag fixat både biobiljetter och barnvakt till båda ungarna över natten men som vanligt kan jag ju inte hålla käften. Så nu vet han :) Därefter körde jag till Ikano där jag strosade omkring och kikade på alla vårnyheter och sedan svängde jag över på Maxi och handlade hem lite till helgen. Asfräcka tulpaner var kvällens bästa köp, älskar :)

Nu blir det sängen för imorgon är schemat fullspäckat även att jag är ledig.
6.45 intar jag gymmet, därefter ska jag hem och städa och tvätta och eftermiddagen viger jag åt studierna. Vid 16 ska grabbarna hämtas och då kör jag dem till Ljungsbro där även M ansulter för middag. Sedan lämnar vi dem och har myskväll på stan, bara vi två! Snacka om lyyyx :)

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar