onsdag 23 mars 2011

Häcken full!

Höll på att bryta ihop på eftermiddagen. Inte nog med att jag har arlset fullt av skolarbete så går ju datorn och får virus. Så jag fick sitta med ett USB-minne och flytta mig mellan datorerna, verkligen jättesmidigt...NOT! Så där gick ännu en eftermiddag utan att jag fick något inläst till tentan. Tack som fan!

När jag hämtat grabbarna från dagis mötte min klasskompis Andreas upp oss för han skulle åka med mig till Oskar där vi skulle öva på vårt framträdande. Jag körde dock iväg honom direkt då han berättade att han hade kräkts... Jag vill lova att jag höll mig på många meters avstånd under hela samtalet då jag verkligen är livrädd för kräksjuka. Väl hemma hos Oskar fick Andreas hänga med över telefon medan vi i takt till övandet knaprade vitpepparkorn (håll tummarna att vi klarar oss!)!

Påvägen hem köpte jag med Mc D från Braskens Bro och det måste ju vara den sämsta restaurangen i världen alltså!? Alltid är det något som saknas och denna gången huvudmålet i Manges meny, nämligen ett 6-pack nuggets. Jag ringde tillbaka en aning upprörd och pojkstackaren i telefon ville ha adress för att skicka ut kompensation men jag talade vänligt, men bestämt, om att vi minsann tänkte komma och hämta ny mat då vi var hungriga nu. Mange åkte tillbaka och killen verkligen kröp för honom...Så ny mat och kuponger på tre nya menyer följde med hem! En eloge till Markus (ja, han hette så!)!

Nu ska jag slänga mig i duschen och vidare ner i sängen. Imorgon väntar en heldag på Campus!
Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar