lördag 5 mars 2011

Bad goes good!

Vilken härlig dag det blev trots allt. Vid lunch slängde jag på mig skinnjacka och brillor och tog med mig Ellioth ner på stan. Där mötte vi upp mormor och Inna för lite shopping. Ellioth gjorde nog det bästa fyndet... Han fick ju en bok av Inna och Percy igår som han redan hade så den tog vi med för att byta idag. Han bytte en bok, mot två mycket dyrare och fick dessutom en femma tillbaka! Den ni ;-)
Jag var ju lite deppig och då mår man ju bättre av lite shopping så jag unnade mig två baslinnen och en vårfräsch kofta. Fick knycka lite pengar från sparkontot då nästan alla våra pengar denna månad gått till medicin. Tråkigt, men nödvändigt :) Elton fick lite nya dagisbyxor och en body också då han vuxit ut mycket av sitt, Lindex hade ta 3 betala för 2 på hela barnavdelningen så då passade jag på. När senare kom hem och Ellioth insåg att han inte hade fått några nya kläder började han gråta... Stackaren, han är inne i en period nu där han tycker det är kul med nya kläder och går och speglar sig i spegeln och pratar för sig själv om att han är en snygg kille :)
Efter att Mange och Elton ringt och sagt att de skulle sova middag kom ju jag på att jag inte hade någon nyckel med mig. Det innebar ju att om jag skulle komma in i porten hade jag varit tvungen att ringa och väcka dem. Så istället vippade jag ner Ellioth i vagnen så han somnade och sedan tog vi en promenad hem från stan som slutade i att jag stod och solade i ett hörn (i lä) på gården :) Galet mysigt!
Nu har Ellioth och jag precis kikat klart på Bee Movie och snart kryper vi till sängs. Elton har sovit sen en stund tillbaka och känner jag honom rätt slår han upp ögonen klockan 05,39 imorgon :)
Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar