lördag 5 mars 2011

Skithelg!

Krokodiltårar blir resultatet varje dag när mamma hämtar på dagis. Ungen ska inte med hem förrän jag stänger grinden och går och sätter mig i bilen och låtsas åka. Då står han och skakar gallret, gråter och ropar på sin mamma. När jag då går fram till honom sträcker han upp armarna mot mig istället för att springa iväg som han gör tusen gånger innan :) Nu börjar det, första Elton-trotsen :)

Känner mig ungefär som han på bilden idag, ledsen. Hela helgen kommer bli en skitjelg bara för att M valt att ställa sig på krogen ikväll. Det är ju ändå lördagkvällen som är helgens guldkorn, men nej då ska det jobbas.
Och nu på dagen behöver han ju vila så att han orkar och imorgon sover han ju bort typ hela dagen. Kul helg. I torsdags var han fortfarande typ döende av sjukdom (han orkade knappt prata med mig i telefonen) men igår var han tillbaka på jobbet igen (bara för att kunna köra krogen idag!)! Han hostar så han låter som en döende pensionär som har rökt hela sitt liv och spottar slem hela tiden... Passande att stå i en restaurangbar då?!
Aja, his choice! Jag kunde lika gärna hoppat över den här helgen!

Godmorgon förresten!
/Bitterfittan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar