torsdag 30 oktober 2014

Två öron och en man


Har velat köpa den här hoodie-västen till Ellioth länge men varit för snål då jag tyckt 199:- var lite saftigt. Idag hängde den där för 75:- och då var jag ju tvungen. Vad jag helt missat var att den hade öron och man, haha, men grabben gillade den ändå :)

Var tvungen att åka en sväng om Ikano idag då jag imorse när jag skulle dra på mig mina nya trosor jag inhandlade igår fann att larmet satt kvar, haha! Knatade upp här i mörkret imorse, klippte bort lappen där bak och när jag skulle dra upp trosorna över rumpan kände jag något hårt, ett larm :) Blev så full i skratt och fick springa och rota fram kvittot för annars kunde det ju varit lite svårmotiverat att få hjälp att få bort larmet idag xD.

Tillbaka på jobbet idag, äntligen. Kändes så himla mysigt med vår nya kollega som jag ibland sprang på och som kallar mig "moster" <3 Ja, så är det ju faktiskt då min älskade systerdotter börjat jobba hos oss!
Medan jag hängde på jobb hängde grabbarna på vårdcentralen då Ellioth var helt prickig igår. Scharlakansfeber tänkte vi men noop, prickarna var ett resultat av febern som orsakats av virus. De var nu friska och krya och imorgon får de äntligen återgå till förskola och fritids. En dag blir det innan de på fredag är lediga igen då de ska ha en mysdag med pappsen medan jag åker på äventyr med min Elma <3 :)

Vad jag gör vaken? Tokdäckade redan vid 19.30 och blev väckt av M nu vid 23.45 så jag fick gå upp och borsta, och ja nu är jag ju pigg :/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar