torsdag 2 oktober 2014

Tonåring?


Alltså den här ungen gör mig verkligen gråhårig. För det första har han attityd som en fjortis, för det andra har han ingen somhelst ordning på något! Se bara hur det såg ut när jag hämtade honom på fritids idag. Alla andra barns kläder hänger prydligt i deras fack, min unges kläder ligger utspritt över halva golvet. Ja, både stövlar, skor, jacka och överdragsbyxor låg där på golvet och jag såg hur andra barn klampade över det med sina skitiga skor. Kul. Den ungen ska få lära sig tvättmaskinen imorgon för hädanefter får han sköta sin egen tvätt (sålänge kläder inte börjar hängas upp på krokarna)!

Jo, men annars rullar ju livet på i vanlig ordning. Kom precis hem efter att ha varit på Maxi och storhandlat för 2400:-, kul utgift. Och kul att komma hem vid 21. Men eftersom jag handlade en torsdag (som resten av invånarna i denna stad) valde jag att handla senare och äta middag med familjen innan, värt!
Nu blir det plocka fram kläder till barnen till morgondagen innan det blir dusch och sängen! Jäkligt gött att det är fredag imorgon!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar