fredag 10 oktober 2014

Gynning flyttade in




Lite nytt har fått flytta in hemma hos oss. De översta ljuslyktorna är från DAY Home och de fick jag av Johanna när hon var här i onsdags <3 De andra lyktorna är från Tine K och den rosa hade jag sedan innan medan den större fick följa med hem idag. Likväl kuddfodralet, skönheten av Carolina Gynning, fick hänga med hem idag vilket inte riktigt var tänkt :/ Den var ju inte gratis men när Esq fått tillbaka en av kund idag var den ju som menad för mig :) Nu ska jag bara köpa en innerkudde innan den åker upp i ena soffhörnet <3

Denna dag har gått i ett. Lämnade Ellioth på skolan och sedan gick jag och Elton hem och bäddade rent i sängarna och hängde lite tvätt. Därefter körde jag Elton till förskolan för att åka vidare mot en sjukgymnast. Han kunde dock inte hjälpa mig utan min huvudvärk är troligtvis hormonell och beror av graviditeten. Åkte ner på stan för en lunch (och lite shopping hos Johänna på Esq då) innan det var dags att åka och stänga på jobb. Jag var hemma strax innan 17.30 och sedan dess har jag sorterat tvätt, plockat och sorterat lite på barnens rum!
Nu ligger jag och grabbarna på soffan och väntar på att fredagstacosen ska bli klar och sedan blir det fredagsmys för hela slanten (och jag ska försöka att inte somna direkt!)!

Btw så fick jag önskemål om att blogga lite mer om bebisen, vad vi tänker för namn, vad vi ska ha för barnvagn och så vidare så det ska bli! Imorgon kommer ett första inlägg upp!

Trevlig fredagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar