torsdag 9 oktober 2014

Närhet



Alltså dessa två. På dagarna retar de gallfeber på varandra men när det är sovdags ska de ligga sååå nära <3 Övre bilden är från igårkväll... När jag gick ifrån rummet låg Elton längst bort i sängen under ett eget täcke. När jag tittar till dem tio minuter senare ligger de tätt tillsammans och sover jättegott. Den nedre bilden är från imorse tidigt. Jag hade cirka 60% av sängen när jag vaknade medan grabbarna (alla tre!) delade på cirka 40 % :) Och ja, just nu samsover vi då det börjat spöka på övervåningen igen och jag vill därför inte att barnen ska sova ensamma där uppe. Dock har vi en madrass på golvet där Ellioth sover men inatt drömde han en mardröm och ville ligga mellan oss.

Tack för alla era kommentarer! Jag ska ta mig tid att publicera dem, någon dag :) De flesta verkar ha använt babynest till sina barn och varit väldigt tillfreds med det. Det verkar inte finnas några rekommendationer om att INTE använda sådana från varken BVC eller annan instans och de används till och med på BB-avdelningar. Jag får se hur jag gör... Tack också till dig som rekommenderade mig att vända mig till förlossningen efter mitt fall på magen igår. Jag fick en sida länkad från Karolinska där de rekommenderade att man om man efter v 22 var med om något trauma mot magen skulle kontakta sin förlossningsavdelning så jag ska ringa dit. Jag är dock inget orolig då bebis rört sig som vanligt hela dagen idag men det är alltid bra att rådfråga!

Idag åkte jag på att öppna på jobbet då vi fortfarande har personal sjuk. Det gör mig inget då det med min halvtid innebär en tid på 6-10. Därefter åkte jag hem och sov i två timmar vilket var välbehövligt efter nattens knappa sömn då det blev väldigt sent igår. Vid 14 kom min man och hämtade upp mig, vi for vidare och hämtade kidsen och nu har vi spenderat hela eftermiddagen i simhallen tillsammans <3 Trots att jag är fet som en val frös jag ihjäl i vattnet så när jag inte satt i ångbastun beskådade jag mina grabbar från kanten. De är så modiga i vattnet båda två. Ellioth simmar ju som han aldrig gjort något annat och gick obehindrat ut på ettans trampolin och slängde sig i. Det gjorde även lillebror men han med sina puffar på. Nästa sommar lär nog han också lära sig simma för han klarar redan några simtag ovanför vattnet (utan puffar) och under ytan är han som en fisk. De där goda simgenerna har de nog ärvt av sin mor :)

Nu är det strax middag och sedan strandar jag på soffan resten av kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar