söndag 23 mars 2014

När livet är extra fint

Fina Oliver, Ellioth & Agnes <3

Den här dagen, jag är kär! Vi började med sovmorgon till 7.30 och därefter knallade kidsen upp på sina rum och lekte med Lego och lät oss ligga kvar och kramas ända till 9. Sedan steg vi upp och medan jag bäddade sängar och tvättade fixade grabbarna frukost. Där satt jag och njöt av god frukost, fina tulpaner och glada barn<3 Därefter började den vanliga stressen... Ellioth skulle ha kalas på busfabriken och vi fick skynda för att inte bli sena till vårt egna kalas. Ungarna lekte och busade som tokar medan jag fick umgås med massor trevliga föräldrar, win win! Ellioth var supernöjd efter att ha fått lekt med både nya och gamla vänner, och för att inte tala om alla fina paket!
Efter kalaset for vi till Ikano för att hämta en POP-fleece vi beställt. Jag kunde inte låta bli att springa upp på Vero Moda där jag igår hittade ännu ett par trasiga jeans :) Idag fick ett par till trasiga och ett par hela följa med hem. De hade 25% i hela butiken så 487:- för 2 par jeans och jag är sjukt glad. Ni ska få se dem sen senare!

Nu sitter jag inkurad i en filt på baksidan medan jag spanar på kidsen som åker kickbikes på den nysopade vändplanen utanför. Mannen kör diablo och grillar korv och jag varvar med lite pojor! Fan vad livet är fint <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar