torsdag 11 april 2013

Surbullarna Eklöf!

Lillskrutt i sina nya fina Me & I-kläder <3

Alltså idag har det varit så jäkla perfekt att plugga hemifrån! Jag förbjöd mig själv att städa, men jag plockade iordning innan jag satte igång och gick ett varv med dammsugaren! Sedan satte jag igång en maskin med tvätt och började plugga därefter. När den var klar fick jag en liten paus i plugget genom att hänga tvätten och starta en ny maskin. Plugg igen, lunchpaus och sedan lite plugg igen innan jag hämtade hem prinsarna från förskolan. Efter avbyte med maken gällande Elton så åkte jag och Ellioth till simhallen för simskola. Det var ingen hit idag! Ellioth hade missat två gånger när vi var i Egypten och då hade barnen övat på massor nytt som han inte kunde. Då surade han ihop (det måste han ärvt av sin mor!), började tjuta och satte sig på kanten. Han skyllde på att han hade ont i armen efter sprutan (jo för vattnet är ju så hårt!), den ursäkten köpte inte hans mor så då surade hon ihop och tog med sig sin unge och gick hem!:)

Nu ligger jag på soffan och har ont i magen. Det ska bli skönt med praktik snart igen för då kommer magen må bra! Den gillar det här med frukost, frukt, lunch, mellis och middag. Den klarar inte att det slarvas med mat längre :(

OCH för att inte glömma... Jag har tusen fjärilar i magen och ni bara MÅSTE hålla alla tummar för oss fram till tisdag eftermiddag! Jag kan inte säga mer förrän tisdag, så HÅLL TUMMARNA bara!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar