söndag 7 april 2013

Me & I

Beställt från Me & I.
Byxorna fick bara Elton då de var "baby" och bara gick upp till strl 98/104 men t-shirtarna fick de en varsin.
Sååå INTE min stil egentligen men det är ju kul med märkeskläder :)

Jag gillar ju att klä mina grabbar tufft. Helst "vuxenkläder" i miniformat och så har jag varit sedan Ellioth var liten. Dock gör jag lite undantag ibland nu, speciellt när de själva tycker att något är fint. Men jag har fortfarande svårt för "barnkläder", speciellt sådana med tex Musse Pigg, Blixten Mc Queen, Spiderman och sådant tjaffs på. Men grabbarna gillar ju sånt så några sådana plagg har dem, men det får då användas på förskolan när jag slipper se :) Ska det vara tröjor med något töntigt på får det då hellre vara "okända" figurer som typ robotar, cyklar osv... Men det är också fult! Dock går det ju åt mycket kläder på förskolan så när jag köper dessa fula kläder är det på rea och för att ha på förskolan :)!

Hur klär ni era barn?

Jag var alltså på ett Me & I-party idag och det var faktiskt hemma hos en bloggläsare, superkul! Jag vet inte om jag berättade det men en dag på bussen för längesedan så vände sig en tjej om och sa: "Hej, nu verkar det här jättekonstigt att en helt främmande människa börjar prata med dig men jag läser din blogg varje dag...!". Skitkul liksom! Och efter det har vi pratat lite på bussen ibland och idag var jag ditbjuden på klädpartyt! Tack Anna! :)

På tal om annat var det någon som kommenterade ett inlägg häromdagen och undrade vilket solskydd jag rekommenderade i Egypten! Jag är ganskavan vid sol och bränner mig sällan men solen var superstark i Egypten! Vi hade spf 50 under hela vistelsen för att inte bränna oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar