onsdag 3 april 2013

Ibland ska man ha tur!

Död tjej efter träning ikväll!

Det kändes att jag legat på sofflocket (solstolen!) i nästan två veckor alltså... Jisses vad armarna och benen har värkt efter passet!
Jag har fått en ny träningspartner, Sofia. Hon hade inte tränat på ca 5 år och har tryckt ut två ungar på det (en för mindre en sex månader sedan!) och hon fixade hela passet! Sjukt impad! Blir dock lite orolig att hon snabbt kommer köra om mig, hmm...:)

Ni, det fleecefodrade regnstället... Inget i Tornby, inget i Norrköping city, ETT som var på gränsen till för litet och kostade 799:- i hela Linköping city men så slog det mig inatt att jag missat XXL... Så jag for dit idag, men gick därifrån lika besviken, inget regnställ. Påvägen hem kör jag förbi Team Sportia och det slår mig att jag ju faktiskt missat det också. Sista hoppet och butiken har inte ett endaste. Jag tänker att det är lönlöst att fråga butiksbiträdet men jag gör det ändå. Hon undrar vilken storlek jag är ute efter och när jag svarar 110 säger hon: "Vilken tur, jag hängde ut två i den storleken på lagret imorse, jag hämtar en!". Hon kommet ut med en jättefin och en prislapp på 599:- vilken jag tycker är skitbra då den undanhängda ju kostade 799:-. När jag ska betala säger kassörskan: "Ja, så var det ju 70% på den så 180 kronor tack!". Ibland ska man ha tur alltså :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar