måndag 1 april 2013

Hos Behrendtz i Malmslätt :)

Idag har Ellioth och jag (Elton och Mange har varit hos farmor och farfar) haft världens mysigaste dag hos familjen Behrendtz ute i Malmslätt!
Jag har snuffat min idol, sötnos och världens bästa krigarprinsessa Tyra medan Ellioth lekt med Tuwa. Vi såg knappt röken av de sistnämnda! När de lekte inne var det massor fniss bakom en stängd dörr (vuxna förbjöds komma in) och ute var de överallt. Jag och Sofia satt och njöt i solen medan Tyra sov gott i sin vagn!

Det är så roligt med barn, de fattar så snabbt tycke för varandra och börjar leka. Ellioth och Tuwa har inte lekt med varandra på ca tre år men det dröjde inte många sekunder innan de var igång och lekte idag. Ellioth berättade efteråt att de lekt prinsessa och han fick vara vakt. Och så berättade han att Tuwa var "så jädra snygg i sin klänning!" (hon hade Trasselprinsessklänning), haha <3 Ellioth bjöd hem Tuwis till honom för han ville leka med killgrejer nästa gång:)

Nu är det strax sängen som gäller här då klockan ringer väldigt tidigt imorgon! Mange börjar nytt jobb och behöver skjuts då han ska hämta hem vår nya bil på lunchen :)

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar