måndag 29 april 2013

Besiktigat hus!

Sötnosar <3

Vilken dag!! Sönderstressad av skolarbete som aldrig tycks ta slut... Knepade bland annat ihop ett paper om något jag kan tänkas bidra till inom didaktiken i naturvetenskap. Detta trodde jag skulle vara inne till måndag om en vecka och eftersom jag jobbar, har exkursion och ska flytta kände jag mig lite stressad och tog tag i det idag. När jag precis var klar och skulle se efter vart den skulle skickas ser jag att den inte ska vara inne förrän 29/5!:) Jisses, där snackar vi om att vara ute i god tid!

Vid lunch fick jag ett sms från Specsavers att mina glasögon var klara så jag tog en paus för att åka in till stan och hämta dem. Tji fick jag... Jag hann bara få på mig dem och spyan stod mig upp i halsen! Jag såg dubbelt och jättesuddigt. De trodde bara att de satt tokigt på min näsa men jag var helt hundra på att det berodde på något annat! När jag blundade på vänster öga och bara tittade på höger såg jag absolut ingenting, det var bara en enda gröt. Jag fick gå in till optikern och hon upptäckte direkt problemet. Något som skulle ha varit ett minustecken hade blivit ett plustecken och glaset var helt fel! Så nu får jag vänta två veckor till då... Suck!

Nu på eftermiddagen har vi varit i vårt nya hus och "hälsat på"! Elton och Ellioth hängde med damen som bor där nu och vi sprang runt och fotograferade. Detta innan en besiktningsman kom för att besiktiga huset. Strax innan han kom sprang jag och Ellioth bort till familjen Tuwa där det blev en liten stunds bus (istället för att bröderna Eklöf skulle slå ihjäl varandra!)!

Nu är vi nyss hemkomna från Tornby där vi ännu en gång firade vårt husköp med en varsin jacka och sedan middag på Donken :)
Vet inte om maten var dålig men just nu ligger jag i världens magplågor och vet knappt vart jag ska ta vägen :( Hoppas det går över snart för jag måste upp och packa lite och imorgon väntar en dag på världens bästa jobb!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar