söndag 28 april 2013

Ingen bakfylla!

Dagens "exkursion" till min lilla naturruta bjöd på mycket skratt (som alltid när min bästa Elma är med<3)! Det var ett jäkla liv i dammen vilket visade sig vara ett helt gäng hangrodor som våldtog ett hongrodor. Vi försökte rädda stackarna men det var förgäves då grodorna hade ett jäkla grepp kring brudarna. Elma var dessutom livrädd för dem, hon hoppade, skrattade och tjöt om vartannat! Och jag skrattade så jag höll på att kissa på mig:)
En timme var vi nog ute (från 11) och därefter for jag hem för att skriva på uppgiften... Fram tills nu har jag suttit och jag bokstavligt gråter och sliter mitt hår! Fy f*n för denna hemtenta!

Gårdagen då? Jo morsan var minsann inte hemma förrän strax efter halv tre! Vid ettiden började jag gäspa men jag höll ut :) En flaska vin, en drink och en cider redde jag dessutom ut och ingen bakfylla heller! Är det ett tecken på att man börjar bli gammal :S?
Visst hade vi kul men så jäkla spännande är det ju inte alltså! Jag förstår nu varför jag håller mig till en gång om året cirkus!

Nu är det strax middagsdags och sedan ska jag ta tag lite i ännu en uppgift. De tar liksom aldrig slut och den närmsta tiden kommer upptas av flytt! Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar