tisdag 9 april 2013

Skjut mig!

Elton & Tjädern och Elton "jitaj lite" framför 40 pers :)

Jag var helt knäckt när jag vaknade imorse. En timmes sömn var det enda jag skrapade ihop inatt. Inte nog med att Elton hostade någon gång i timmen utan karln snarkade dessutom hela natten. Jag knuffar, puttar, bankar och hojtar men inget hjälper! Och ja, då ligger han på mage! Vi kan inte sova ihop längre! Det hjälper ju inte att köra ut honom i soffan för då skallrar hela väggarna och då kan jag ju inte knuffa på honom! Ska man behöva flytta isär?
SUCK!

Dåligt med sömn tillsammans med två trotsiga ungar och en miljon uppgifter i skolan... Skjut mig! På det ska man få ihop vardagen med allt vad det innebär! Jag orkar inte just nu, känner för att bara lägga mig ner och gråta...:(

Eftersom Elton var ganska hostig inatt fick han följa med mig till skolan idag. Hujedamej! Han ställde sig och målade på tavlan framför 40 pers, hojtade högt: "Ja ä bajsnöööödig" mitt under föreläsningen och under den första timmen (av föreläsningen) hade han kissat två gånger och bajsat en! Om jag fick ut mycket av den föreläsningen?? Svar nej!
Grupparbete på det... Han kröp runt och städade golvet med sina kläder, lekte med tuggummi som satt fast under bordet och bet andra studenter i benen. Till seminariet på eftermiddagen köpte jag honom en stor påse godis och jisses vad skönt det blev! Han satt mestadels tyst som en liten mus och mumsade på sitt godis! Tummen upp för den "uppfinningen" alltså!

Nehepp, nu tänker jag packa väska och lägga fram dagiskläder till morgondagen och sedan kryper jag till sängs! Ja, det lär bli innan 20 och nej det är ju ändå inget bra på tv!
Ska nog gråta en liten skvätt först...

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar