torsdag 2 december 2010

Som berget!

Vackra vinterland.

Imorse svor tom jag över kylan :) Det var ju dimmigt igår och den dimman hade satt sig på min bil så det tog mig 20 min att skrapa den. Det satt liksom som berget. Men förutom det så har dagen varit underbar! På eftermiddagen, när det började snöa, blev det ju varmt och skönt! Bara minus tio ju :)

Jag hann lagom bara hämta hem busarna från dagis så kom mormor och morfar och hämtade Ellioth. I början av veckan ringde de och frågade om han inte kunde få sova där torsdag till lördag och det var var klart han skulle få göra det. Det var ett tag sedan han sov där nu och de längtar efter honom :) Blir helt tårögd av kärleken dem emellan <3
Imorgon skulle mormor och Ellioth först ha mysmorgon genom att ligga kvar länge i sängen, sedan baka pepparkakor och åka med morfar i bussen. Pulkan fick följa med också så en hel del pulkaåkning skulle det även bli! På lördag skulle de storstäda, typiskt mormorn!
Nu på eftermiddagen ringde barnens farmor och bad oss titta ut längdskidor och pjäxor till Ellioth, till julklapp. Jag vet en unge som kommer bli överlycklig om tomten kommer med det. Det har han ju pratat om sedan i somras, att "när det ä vinter o nö ka ja åka fider" :)

Nu har Josse och jag finslipad rapporten lite, över msn, så nu är det läggdags för att orka att redovisa imorgon!

Imorgon blir första gången Elton får vara ensam, utan storebror, på dagis. Nyttigt och spännande!

Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar