söndag 26 december 2010

Konsumera mindre!

Grabbarna i affären nyss!

Är så jävla sliten. Dagarna bara rusar förbi och jag med, aldrig får man en lugn stund och bara vara. Fan. När man väl är ledig så sätter julstressen igång! Jag är iaf glad att vi inte har skilda föräldrar för då skulle jag få kasta in handskarna!

Var inne i stan och sprang ett varv i butikerna idag! Några riktiga fynd gjorde jag, bl.a. två vindfleece till barnen från Polarn o Pyret för bara knappa 600 kr... Sen gick jag på Apoteket och där blev jag rånad istället. Minipiller för tre månader = 168 kr! 168 fucking kronor i sjön! Vi har sex högst en gång i månaden, snacka om oekonomiskt! Vad kostar en kondom liksom? Högst en tia va? Det skulle betyda 30 kr för en månad... Men nej neeeej kondom går ju tydligen inte?! Så då kan vi ju köra på inget sex och inga utgifter :)?! Hmmm??

Är sååååå stolt över Ellioth! Tredje nattningen utan napp och ungen somnar på två röda! Min duktiga, stora kille! Han frågade var nappen var och vi påminde om att tomten ju fått dem och då suckade han " men åhhhhh ", lade sig ner och somnade :)

Och så funderade jag kring det här med julklappar. Man blir ju ledsen när man läser om alla barn som "drunknat" i julklappar på julafton. Som inte ens orkade öppna alla för de fick så många. Det är ju fan sjukt! Nu är inte vi mycket bättre, Ellioth och Elton fick ca 10 paket var (där ca 2-3 pkt innehöll kläder) men 4 hade varit nog. Ellioths favoriter blev ett pussel och en ficklampa, tillsammans kostade de 40 kr! Elton sket helt i sina julklappar men tuggar lite på några badleksaker han fick, de kostade 25 kr! Resten var ju onödigt! Barn behöver inte massor skitleksaker och de behöver inte heller stimuleras 24/7. Stäng av tv:n, plocka bort leksakerna och låt ungarna ha tråkigt! Det är vad dagens barn behöver!! Då kommer de roligaste lekarna komma!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar