måndag 20 december 2010

Kärleksbarn, minst sagt...

Som jag älskar dessa två gossar, och som de älskar varandra <3

Det har börjat gå framåt med sövandet av Elton... Hur vi gör? Jo, han får dricka välling bredvid Ellioth i Ellioths säng samtidigt som vi läser saga för dem. Sedan lyfter vi över Elton i sin säng där vi stryker honom på pannan några gånger och därefter sjunger vi en sång för honom. Sedan fortsätter Ellioth sjunga för honom tills han somnar <3 Underbara, tokunderbara storebror!

Nu har jag suttit och läst in mig på litteraturen för det nya temat "Kroppen och rummet". Jag höll på att skämmas ihjäl tidigare idag när vi hade drama. Jag skämdes inte över mig själv utan för de andra. Jag vet inte om ni upplevt känslan men jag liknande den med när jag var yngre (säkert i de känsliga tonåren) och mamma på en kryssning rockade loss på discogolvet. Man skäms liksom o deras vägnar! Drama, likt det idag, är inget för mig. Tusan vad barnsligt! Ser inte vad jag ska ha för nytta av de larviga övningarna??

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen vidare upp i famnen på den där karln :)
Natti!

1 kommentar:

  1. Hej! Läser själv till lärare, förskola och led mig igenom alla de där dramaövningarna. Varför?! Kommer ihåg att vi bla gjorde skuggspel i 6 timmar. SKUGGSPEL!?! Känns verkligen inte värt att ta studielån för!!!

    SvaraRadera