tisdag 7 december 2010

Redovisa full?

Lillebror är ute och skjutsar på storebror :) Grabbarna på dagis för en stund sedan.

Ja, från dagis höll vi på att aldrig komma hem. Grabbarna lekte och lekte och Ellioth skulle hela tiden leka klart. Det gjorde iofs inget för jag fick en trevlig pratstund med fröken Pillan!
Busade och dansade en stund när vi kom hem, medan vi väntade på pappsen, och nu har vi nyss duschat barnen och Elton har redan hunnit däcka i min famn! Hoppas han sover hela natten i sin säng för han har börjat med den fula ovanan att vakna kring midnatt och somnar inte om förrän han får komma in i vår säng. Lite mysigt, ja, men inte lika mysigt att han alltid ligger med fötterna åt mitt håll då han far runt som en dåre och får in riktigt bra sparkar!

Har hunnit med massor plugg idag vilket känns superskönt! När jag tog lunch passade jag även på att skriva lite adresser på julkorten :) Hann även tvätta och styra upp lite ärenden... Skitbra dag helt enkelt!
Det jag oroar mig för mest med skolan just nu är det individuella talet jag ska hålla nästa torsdag, fyyyy vad jobbigt att stå ensam inför alla, men innan dess ska jag redovisa hög. Ja, hög som i hög. Hög som i dyngrak :) Ska till tandläkaren (har väntat på tiden i över två månader så nej jag bokar inte om den -tandvärk!) och där får jag ju lugnande och två timmar senare har vi en examinerande (obligatorisk!) redovisning så det är bara köra :)

Nu bjuder min fina man oss på middag så det är dags att lägga in lillprinsen i sin säng!
Godkväll!

Förresten är det inte bara jag som älskar Jay när han gör Madonnas låt. Tydligen har Paris Hilton sett klippet och skrivit på sin blogg att Jay är grym :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar