tisdag 14 december 2010

Jag talar om Thailand.

Sitter som vanligt och drömmer mig bort till Thailand. Speciellt nu eftersom jag skrivit ett tal om det landet. Ska hålla tal i skolan på torsdag och då kände jag att det fick bli Thailand då det ligger mig lite extra varmt om hjärtat...
5 minuter ska man prata, vilket har känts väldigt långt, men nu när jag drog igenom det så blev det nästan 6 minuter. Men när jag står där och är lite nervös lär jag ju dra på lite extra så då kommer det nog bli cirka 5 minuter :)

Nu ska jag försöka slänga i mig lite lunch. Munnen värker fortfarande så det är inte det lättaste men mat måste jag ju ha. Vaknade även med träningsvärken allan i hela kroppen så något positivt fann jag ju med det där tandläkarbesöket iaf :)

Har förresten glömt berätta att M och jag satte oss på diet igår (IGEN, jag vet). Vi kör på GI en tid fram över för att förhoppningsvis tappa lite i vikt. Jag måste verkligen försöka komma igång med träningen också för det livet vi lever nu (eller levde tills i söndags) är inte hållbart. Man mår bra av träning, och dåligt utan...Jag vill må bra!

Nu lunch, sen mer plugg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar