onsdag 22 december 2010

Flytta?

Jag kan säga att tårarna brände bakom ögonlocken när jag kånkade ner ungar och packning för trappen i förmiddags. Tredje våningen utan hiss är kämpigt när man har två ungar, i full vintermundering, att bära ner. Samtidigt trivs jag ju så satans bra och vet att perioden med tjocka kläder snart är över. Dessutom säger det swooosh så springer båda ungarna både upp och ner ensamma. Så jag får hålla ut helt enkelt!

Har haft en tokmysig dag ute hos Josse och Kellis i Tallboda! Först var vi ute och busade en sväng och sedan gick vi in och lunchade och busade innan vi allihopa kröp ner i deras säng :) Det är så skönt att ha sådana vänner där man kan umgås utan att göra något...

Därefter körde jag och lämnade av Ellioth i Ljungsbro. Tanken var att han skulle åkt dit en liten sväng imorgon eftersom jag ska plugga och Mange julstäda lite (vilket inte är lätt med två ungar samtidigt) men både mormor och Ellioth längtade så mycket efter varandra så det blev en övernattning :)

Påvägen hem svängde jag förbi H&M, då en liten fågel viskade att de redan märkt upp sina reaplagg, och fick med mig en proppfull kasse. Såklart :)

Nu ligger jag på sängen och orkar inte ta mig åt någonting alls. Känner mig lite hängig och frusen :( Dags att hitta orken för att starta en maskin tvätt, vika och hänga in ren tvätt och kanske äta något? Har nästan glömt det idag :S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar