måndag 27 september 2010

Stor kille.

Jag har glömt berätta för er om vår största prins... Han har nämligen varit utan blöja i 5 dagar (och lika många nätter) nu och visst har det hänt någon olycka men oftast blir det bara ett par droppar i kallingarna för sedan kniper han och rusar till toaletten. Såå duktig!
(Men usch vad han börjar bli stor och usch vad tiden går fort!)

Och vad bestämdes då hos barnmorskan? Jo, när jag klev in där gjorde jag klart för henne att jag aldrig kunde tänka mig att sätta in något i mig (ja vi pratar preventivmedel alltså) och ut kom jag med ett recept på en spiral :S Även en remiss till US fick jag med mig då jag höll på att svimma av bara tanken av att sätta in den :)

När jag hämtade Ellioth på dagis råkade jag självklart knäcka att jag varit hos doktorn och den ungen började ju ställa tusen frågor så för att få en 2-åring att förstå löd förklaringen: "Doktorn ska sätta in ett lock i mammas pulla så att pappa inte kan lägga in någon bebis i mamma. Sen när vi vill ha en bebis, en lillebror eller lillasyster, så får doktorn öppna locket"! Behöver jag nämna att ungen sprang in till mormor, som hade en gäst, och skrek att mamma minsann hade ett lock i pullan som doktorn skulle öppna så att pappa kunde lägga in en bebis i mammas mage, haha :)

Nu började visst Idol och det MÅSTE jag se! Godkväll!

1 kommentar:

  1. Cecilia Blomqvist2 oktober 2010 kl. 21:02

    Det kommer gå jättebra med spiralen.. Det går jättefort, som en vanlig undersökning:)Jag fick lite hjälp att slappna av i det kritiska området med akupunktur.. De satte en nål i varje häl, kändes inte alls o då spände man sig inte lika mycket :) fråga efter det! Vicka på fötterna oxå, det är jättebra när man gör obehagliga saker.. Man lägger fokus på fötterna istället för det jobbiga:) Gäller att lura sig själv så gott det går:) kram

    SvaraRadera