lördag 11 september 2010

Bloggfest med goodiebags!

Goodie.
Gårdagens bloggfest var en trevlig tillställning. Det bjöds på god dryck (och stark) med tilltugg, underhållning och en massa goodiebags :) De sistnämnda var riktigt bra sådana också! Johänna lyckades välja en lyckobag då hon även fick ett presentkort på 400:- på skor, vilket vi andra inte fick. Men jag nöjde mig med det jag fick... Schampo, balsam, spray, dagkräm, peeling, ja you name it. Älskade det lilla kortetuit från Jofama, och presentkortet från Nelly satt inte fel, likväl de två andra presentkorten från en nätbutik och så på en tidningsprenumeration! Tack Blick & Glitzy (eller tack till sponsorerna :)!)!

Johanna och jag blev dock inte långvariga då jag var trött efter en dag med plugg och kände för att åka hem och krypa ner i min säng istället, vilket jag gjorde redan vid 23.30 :)

Ellioth är hos mormor, Elton håller på och somna och vi vuxna har börjat laga iordning en god middag. Det blir filépanna med ris (tacka gudarna för Arlas app!) och så tända ljus och god dryck till det! Kommer dock paja kvällen med lite plugg men så får det bli...

Btw, går ut på praktik om en vecka och igår fick vi reda på i vilket område vi hamnar och efter att ha väntat mig det värsta (högstadieskola i typ Katrineholm eller Vimmerby) så fick jag förskola/fritidshem i området kring Ljungsbro, Malmslätt, Nykil eller Vikingstad. Jag var då snabb på tangenterna och slängde iväg ett mail till den ansvarige för mitt område för ett litet önskemål. Om platerna inte redan var klara så bad jag om att få ha Ljungsbro eftersom det skulle underlätta en hel del med tanke på att jag har Elton där ute nu. Lämna Ellioth på dagis här, och Elton i Ljungsbro för att sedan fara till typ Nykil känns väldigt krångligt och tidskrävande så nu håller vi tummarna!

Godkväll gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar