söndag 5 september 2010

Done.

Sitter fortfarande kvar på biblioteket. Uppgiften är klar, bara skriva ut den som behövs göras. Däremot har jag tusen jävla texter att läsa tills på tisdag och onsdag, allihopa av dem på rena rama grekiskan och jag har verkligen ingen ork. Jag hatar grekiska. det är till och med trevligare att ta itu med Johannas killproblem här istället, känns som det är ett mer relevant ämne för tiden :)

...Och karln är jag skitsur på. Han slängde ut vår bil på Blocket imorse och nu är den i pricip såld innan vi ens hunnit och åkt och tittat på en ny bil. Bra där med tanke på att han måste kunna fara till jobbet i Söderköping imorgon. Tillåt mig att vara trött.

Nej, nu ska jag fara hemåt.
So long!
...Btw kanske jag borde skriva mer akademiskt här på bloggen, för att öva liksom? Undrar hur många läsare jag skulle ha kvar då? Två kanske? Bläää!

1 kommentar:

  1. hej! jag har läst din blogg länge och undrar över en sak. jag brukar kommentera lite då och då men får aldrig nåt svar? och så står det alltid 0 kommentarer? tar du bort kommentarerna eller läser du dem inte ens?

    SvaraRadera