måndag 6 september 2010

Kaos!

Ligger på sängen, trött, ledsen och nygråten... Vårt liv är alldeles för hektiskt just nu, ingenting fungerar. Jag står för all planering och just nu rinner det över i min hjärna vilket jag fått bevis för idag... Åkte för att handla, men glömde köpa det jag åkte dit för. Hade med mig ett kvitto för att få tillbaka pengar för grejer jag betalat för mycket för, men glömde visa kvittot. Åkte en omväg för att tanka bilen, men glömde tanka. Skulle hämtat varor från H&M men glömde det med. Jag blir så jävla ledsen...Och jag ligger redan efter i skolan för jag tycker synd om Ellioth och hämtar hem honom tidigare från dagis. Kaos i vårt liv just nu, jovars!

...Och jag grät idag när tjejen som köpt vår bil körde iväg med den, vår snygga V40! Usch, nya bilen är så gräsligt ful att jag skäms att åka i den... Någon smak för bilar hade M verkligen inte nu!

2 kommentarer:

  1. Hörre du tjejen! Du är inte ensam om att försöka pussla ihop vardagen!
    Upp med Hakan du har inte gått några tusen mil =)

    Innom snar framtid kommer du ha koll på vardagen... Det tar bara lite tid att komma in i allt =)

    SvaraRadera
  2. tror du behöver koppla av lite! Ellioth är stor o klarar sig de timmar han går på dagis. han trivs o har kul. Han tänker säkert inte på att han är där någon timme längre än annars.

    Kanske dags för m att börja öppna ögonen och ta över lite av planeringen annars går du snart in i väggen o allt blir kaos.

    sätt dig ner o andas tillåt dig att ha ett rörigt hem, vi är många som inte hinner tvätta o städa i vardagarna! Vi är inte mer än människor.

    SvaraRadera