lördag 18 september 2010

MENS.

Känsliga läsare kan hoppa detta inlägg!
Åh, vad jag hatar mens. Det har jag alltid gjort. MEN tacka gudarna för tamponger, utan dem hade jag aldrig överlevt mensen. Bindor liksom, uäk, jag spyr bara jag tänker på såna. Man känner liksom hur det rinner och så ligger det där mellan benen och gojsar in sig...UÄK! Tamponger is the shit! Men så kommer vi till den där mensvärken, som varken tamponger eller bindor kan bota. Förr hade jag inte en aning vad tjejerna pratade om när dom pratade om sin mensvärk. Dom hade så ont att de låg ihopkurade i sängen och kräktes... Nu vet jag. Efter att ha fött två barn verkar den där mensvärken ha kommit ifatt mig, fan. Jag vill inte ha mens, skulle göra vad somhelst för att slippa. Innan jag fick barn käkade jag minipiller som jag fick mens av ungefär en gång vartannat år, det var lagom. Jag käkar samma piller nu men nu jävlas dom med mig och ger mig ÄCKELPÄCKEL typ två gånger i månaden, jag pallar inte det. Testade p-stav mellan Ellioth och Elton men då hade jag mens konstant i åtta månader, så NEJTACK! Vägrar sätta in någon spiral eller dylikt, så vad ska jag göra för att slippa mens med tillhörande mensvärk? Hjälp mig!

5 kommentarer:

  1. P-spruta tar bort mensen det kanske kan vara något. Du tar en spruta var tredje månad o det känns knappt. En superbrablogg förresten :) kram från Cecilia

    SvaraRadera
  2. byta minipiller kanske?

    ja har exlutena o ingen mens så långt ögonen kan se! har haft sån mini mini blödning (som man hade innan mensen startade på riktigt som tonåring) 3ggr men annars är den borta! Helt underbart!

    SvaraRadera
  3. Använd P-ring. Antingen har du den inne en månad tar ut den en vecka för att ha mens eller så sätter du bara in en ny efter en månad vilket betyder att du slipper mensen. P-ring är det bästa, är skit nöjd med den.

    SvaraRadera
  4. Om du hittar något som funkar, let me know...
    Jag vill inte heller sätta in spiral även om just hormonspiral verkar vara det allra bästa för att slippa mens.

    Kram!

    SvaraRadera