lördag 28 februari 2015

Mod


Det största idag, min fina storkille var så modig och vågade ta hål i örat! Äntligen! Han är helt galet stolt och han har fått så mycket beröm! När jag berättade för honom att jag aldrig trott att han skulle våga svarade han: "Jag vågade inte egentligen mamma men sen tänkte jag bara att fan nu gör jag det!" (Första och sista gången vi godtar ett svärord!) :)

Vi har haft en helt fantastisk dag! Ungarna gav oss sovmorgon till strax innan 8 och lät oss ligga kvar tills Elvis vaknade vid 9. Vi pysslade lite hemma, åt gofrukost innan Ellioth och jag åkte till Ikano, tog hålet och gjorde några ärenden. Därefter hem för lite mellis innan vi åkte ut till Ljungsbro för lite friåkning på rinken. Vi lämnade faktiskt av Elvis hos mormor och morfar som passade honom medan vi åkte i en timme. De tog en promenad med honom och var förbi och tittade på oss <3 Och ja, idag åkte tom den här gamla morsan :)

Påvägen hem åkte vi till nyöppnade City Gross för att komplettera till kvällens middag och köpa lite lördagsgodis men vi gick ut igen utan några varor alls. För det första fanns det inga korgar och när vi gick till kassan för att hämta en såg vi köerna, det var minst 30 personer i kö i varje kassa! Helt galet! Vi fick åka hem tomhänta och tänka om gällande middagen så det blev tacos. Därefter tog jag och Elton bilen till Maxi för att köpa lördagsgodis och då passade vi på att ha disco i bilen. Vi hade högsta volym på och sjöng med i låtarna samtidigt som vi tokskrattade, supermysig stund <3

Nu har vi nyss haft lördagsmys framför Mello <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar