fredag 13 februari 2015

En dag för er



Vaknade bredvid den här smilfinken <3 Man kan ju nästan tro att han drömmer något mysigt men det är väl såklart magen som kniper. Eller så är han nöjd över att han lyckades flirta till sig ett tutt vid 5 trots att han ammade 03.30 precis där innan, mamman orkade inte ta striden dock :)

M lämnade Ellioth på skolan idag så jag, Elvis och Elton hade en mysig förmiddag hemma. Dock går ju tiden så satans snabbt att vi bara hann se en film, laga lunch, amma och sedan var det dags att hämta storebror. När han var hämtad tog vi "glidarna" och gick mot Bränningebacken där grabbarna åkte som tokar i någon timme. 

Därefter styrde vi hemåt för mellis. Dock vaknade Elvis vrålhungrig direkt vi klev innanför dörren så hans mellis prioriterades framför storebrorsornas. Dem fick jag sedan stressa i mellis då Ellioth ju har bandyträning vid 16. M kom hem och tog honom till den och Elton följde med. Jag och Elvis stannade hemma och styrde med lite tvätt innan det var dags att amma och ge ersättning så att han skulle klara sig några timmar, efter träningen bytte vi nämligen barn och jag följde med Ellioth på disco. Han hade sällskap av sin bästa vän Tim och jag av hans goa morsa Tessan. Fullspäckad dag som avslutades med sen tacofredag och bara halva Fångarna på fortet!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar