måndag 16 februari 2015

Fuskträning


Imorse steg jag och den här lilla prickiga korven upp själva, pappa och brorsor sov, för att springa till BVC! Invägningen gick kanon och Elvis väger numer 3416 g (3240 g födelsevikt). Vi kan därför minska ersättningen till två mål per dag men dock ska vi fortsätta amma varannan timme. Jag börjar bli liiiite småtrött på den här vikthetsen alltså...:/

Efter BVC gick vi hem och ammade lite innan jag for ut till Ljungsbro för lite egentid. Jag intog en IW-maskin i Emmas garage och trampade på i "hela" 15 minuter :) Jag är ganska nöjd med det då jag inte tränat på cirka 7 månader och då jag efter Elton pallade 8 minuter innan det svartnade för ögonen och jag fick lägga mig ner på golvet :) Senare i veckan satsar jag på 20 minuter... Måste fuska lite i ett garage innan jag vågar mig ut på gymmet igen! 1/3 ses vi ju på Actic :)

Nu på eftermiddagen kom en kompis över till Ellioth och vi alla tog en tur till Bränningebacken. Det var dock isande kallt så Elvis och jag tog ganska snabbt en pw hem. Nu har jag multitaskat lite genom att samtidigt som jag ammat har jag lagt en "liten" beställning på Next! Sååå mycket fint!

Man känner sig mycket piggare och fräschare efter lite träning!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar