måndag 23 februari 2015

Liten hjälte



En utslagen hjälte <3

Ja, det var en tuff dag för den här lille killen idag. Inte nog med att han blev snyltat på sin sovmorgon (idag fick han gå upp vid 6 istället för vanligtvis ca klockan 9), han blev undersökt av en doktor som klämde, kände och stoppade upp ett finger i rumpan på honom. Därefter var det provtagningsdags och då fick de sticka honom i båda händerna och båda armvecken innan de lyckades få ut blod. När de stack honom i armvecken skrek han så mycket att han kiknade och blev helt blå om läpparna :( Efter det somnade han, sov som en stock i tre timmar och grät i sömnen. Otäck förmiddag, minst sagt.
Provsvar får vi först i slutet av veckan men tills dess är det mjölkfri kost som gäller för mig. Känslan säger mig att det är mjölkprotein i princip i "allt" :/

Vi vägde och mätte Elvis också. Hans vikt är det lite sådär med, hans viktkurva är alldeles för plan och borde börja sticka uppåt men han väger iaf 3460 g (220 g över födelsevikt). Dock kompenserar han det genom att ha en längdkurva som sticker rakt upp, Långben mätte idag 56,6 cm (födelselängd 51 cm).

Jag hann bara hem snabbt och äta lunch innan det var dags att hämta Ellioth på skolan. Därefter styrde vi mot Ljungsbro där mormor och morfar bjöd grabbarna på mellis medan jag ammade. Därefter packade vi vagn och väska och gick bort till hockeyrinken för lite friåkning. Grabbarna var superduktiga och Elton som inte ens kunde stå upp på skridskorna först kunde åka riktigt fint innan vi gick hem!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar