torsdag 5 februari 2015

BF

Ja, idag var lilla grodan beräknad att kika ut till oss. Istället har vi redan fått njuta av honom i 11 dagar. Då han och jag ammar varannan timme är vi ju som plåster på varandra och jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt <3 Dock betyder detta, främst kvällstid, att jag inte kan lägga mig ifrån honom, alls. Helst ska hans lilla panna och näsa vara mot mitt ansikte också så ni kan ju tänka hur vi sitter :)
Den lilla killen vi hittills lärt känna är en väldigt bestämd kille som inte bangar på att använda sina röstresurser. Han är en hejare på att bajsa också och gör av med ett halvt blöjpaket (14 av 28 blöjor) på en dag :) Sååå mycket kärlek i en så liten människa <3 Och att sedan få se och uppleva Ellioth och Eltons kärlek till honom får ju mitt hjärta att svämma över!

Älskade lilla gryn <3


Imorgon får vi hålla tummarna för att han gått upp i vikt, annars vet jag inte vad vi gör?! Han är himla gul dessutom och idag var vi påväg upp för att ta ett värde på honom (gulsot plus ingen viktuppgång är ju dålig kombo...) men där var tio barn i väntrummet som inte fått rum så vi avvaktar till imorgon. Mitt mammahjärta är ju lite oroligt såklart :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar