söndag 8 februari 2015

Full fläkt

Bästa, verkligen BÄSTA vinterdagen på väldigt länge! Vi spenderade nästan hela dagen, 10-16, ute. Jag och Elvis gjorde dock en amningspaus på en timme inne!

Vi började dagen med Barnens Vasalopp ute på Vreta golfklubb. Vilket arrangemang sen, grymt! Ica Maxi sponsrade och förutom nummerlappar och medaljer bjöds även barnen på blåbärssoppa/saft, korv/hamburgare, bulle och godis. Det var verkligen som en riktig tävling och barnen njöt till fullo. Mest njöt då deras far då han tävlade i längdskidor som barn och ungdom och är uppvuxen med detta. Jag påverkades nog lite av amningshormonerna för jag tjöt när grabbarna och tjejerna (vi var där med Enya, Chili, Emma och Daniel) gick i mål och funktionären hejade på dem med namn och välkomnade dem till Mora <3 :)


Efter denna tillställning for vi till Skogsråvägen och familjen Kinnander där vi intog deras altan och fikade i stekande sol. Ungarna kröp i tunnlar under altandäck och var ute på gärdet och lekte. Lite senare tog även männen på sig skidorna och övade lite teknik i spåret Daniel gjort på gärdet på deras baksida. Även ungarna anslöt.

När solen gick i moln tog Daniel fram fyrhjulingen och behöver jag nämna att ungarna tjöt av lycka av att få åka med honom. De slogs nästan om vems tur det var att åka när de for ut på ett mindre gärde och körde så snön sprutade :)



Tack bästa ni för en helt fantastisk dag (och även gårdagskväll!)! <3
 
Och Elvis? Ja, han sov snällt i vagnen hela dagen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar