lördag 28 februari 2015

En fredag att fira



Fredag igår ju och både Elvisen och mamman klädde upp sig! Vi kom inte bara att fira att det var fredag och utan Elvis slog även till med en viktuppgång på 250 gram (Vikt: 3680 g). Jag har inte tillräckligt med mat för killen just nu helt enkelt så nu kör vi både amning och ersättning. Dessutom inspekterade sköterskan hans utslag i ansiktet och konstaterade att det är hormonplitor och inte allergiska utslag av mjölk (inte helt hundra, men nästan...) vilket innebär att jag nu kan äta mjölkprodukter igen och Elvis slipper den vidriga mjölkfria ersättningen. Höll på att kräkas varje gång jag gav ersättningen och min lilla ljuvliga, väldoftande bebis luktade skit istället :( Men nu efter nästan ett dygn med "vanlig" ersättning (och bröstmjölk) luktar han sådär ljuvligt igen <3 Och med mer mat i magen är han en mer nöjd kille och magknipen, som kommer mer sällan, är inte sämre iaf!

Grät några tårar när Ellioth kom hem med världens finaste skapelse (en nalle han sytt på skolan) och ger den till lillebror <3 Alltså han är så himla fin med Elvis och gör allt för att han ska må bra, ger honom napp om han gråter och hämtar en filt om hans fötter är kalla etcetera. Varje dag innan vi skiljs åt för skola pussar han honom hejdå och berättar att han älskar honom <3 Elton är också gullig med Elvis även om han är aningen lite mindre intresserad :)

På fredagar är det innebandyträning och nu har även Elton börjat vilja vara med. Igår kom mormor och morfar och tog dem dit medan jag och M stannade hemma och lagade middag som vi bjöd på när de kom tillbaka. Kvällen spenderades i soffan framför Lets Dance.

Idag vaknade Ellioth och tjoade att han ville ta hål i örat. Vi var inne på Ikano och skulle göra det en gång i höstas men då bangade han, nu verkar han bestämt sig. Vi får väl ändå se om det blir av idag, den killen har nära till tårar och en tendens att backa när det väl gäller :) I eftermiddag blir det nog skridskor i Ljungsbro!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar