lördag 14 februari 2015

Barnakuten


Hjärti <3 (Han har så mycket smeknamn den här killen...)

En supermysig dag avslutas inte lika kul, Elvis och jag sitter nämligen på barnakuten. Han hade inte bajsat på fem dagar och var inte alls nöjd med livet då magknipen var konstanta. Nu har en sköterska konstaterat förstoppning och fått ut själva "stoppet" så nu väntar vi på doktorn och att Elvis ska få någon olja i rumpis. Han är dock redan toknöjd och sover som en stock i vagnen <3

Jag började annars dagen med en runda på stan. Jag är ju liksom fast hemma i veckorna så när jag blir "frisläppt" på helgerna går jag lös. Idag lämnade jag tillbaka en jacka, köpte om en och hittade massor vårfint till Elvis. Bland annat jackan, mössan och vantarna på bilden ovan!
Stressade hem då jag hade ett missat samtal från M och då jag trodde Elvis var hungrig men det var det ingen fara med. Ungarna hade önskat Bullens till lunch vilket vi njöt av innan vi åkte mot Ekholmen och familjen Theo, Hugo och Ida som vi inte träffat på ett år typ. De ville träffa Elvis och jag var så trött på att vara fast hemma så jag bjöd dit oss istället. Det var som vi träffats igår och vi hade supermysigt! 
Påvägen hem stannade vi på Maxi vilket gjorde att det blev en sen rostas-middag... Och ja, nu sitter vi här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar