onsdag 4 februari 2015

Frimärke

Fantastisk dag på många vis. I ena amningspausen gick jag och hämtade hem grabbarna från skola/förskola, med Elvis i vagnen. Det snöade så galet mycket att vi var som snögubbar allihopa (inklusive vagnen). Promenaden hem tog nästan en timme då grabbarna ville stanna och åka på sina "glidare" i varje liten backe. Mys <3


Väl hemma igen, ammade vi och gav ersättning. Därefter tänkte jag ta en nap men Elvis var jättepigg så jag vek tvätt medan han sällskapade mig i babysittern. Kors i taket att han var nöjd där i i några minuter då han är som ett frimärke på mig. 

Han somnade sedan i min famn och jag testade att lägga ner honom i sitt nest i sin säng. Medan jag tog kortet var han nöjd, sedan blev det skrikfest. Vi däckade ihop på sängen och sov någon timme medan grabbarna var ute och skottade av altanen och lekte. De var även i centrum och hämtade paket vilket innehöll vinterhjul till Buggan. Imorgon blir det nog lite lättare att ta sig fram med vagnen :)


Ikväll har vi haft lillördag med rostas-middag och lite gotte på kvällen. Grabbarna har ledigt resten av veckan då vi väntar lite besök!

Annars har vi ammat en gång i timmen nu ikväll så på fredag måste han ju gått upp!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar