tisdag 16 december 2014

Som balsam för själen


Bulan, Nuffe och jag <3

Världens skönaste dag. M lämnade på förskola och skola vilket innebar att jag kunde flytta mig från sängen till soffan och ligga där hela förmiddagen. Jag tände ljus, såg på Nyhetsmorgon/Efter10 och åt is (craving). Benen i högläge och en virvelvind i magen, skojar ni att jag njöt! 
Strax innan lunch tog jag en dusch och klädde på mig lite kläder och for ut till Sturefors och familjen Söderberg. Vi har inte träffats sedan Turkiet så vi hade endel att ta igen jag och Linn. Med den människan har man ju aldrig tråkigt alltså, skrattar när jag skriver det här av bara tanken på henne :) <3 Hängde där några timmar innan jag åkte och hämtade hem grabbarna. Lagom till vi kom hem kom även pappsen hem och han satte igång med garderoberna direkt. Grabbarna var på Ellioths rum och lyssnade på ljudsaga och lekte så det var så himla lugnt och skönt!
Min kollega Zina kom förbi med julklapp från chefen. En sådan där trälåda med ostar, kex och chokladpraliner. Ostarna får jag väl dock spara tills jag inte är gravid längre :)

Nu har vi nyss ätit och strax ska jag söva grabbarna!
Trevlig kväll alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar