tisdag 30 december 2014

Enplansvilla

En sak som är säker är att vi ska ha ett enplanshus. Nu ikväll när vi hängt på kidsens rum har de lekt bättre än någonsin! De har klätt ut sig, lekt olika rollekar, spelat spel, kört med sina Bayblade, ja you name it... Bara de har lite sällskap liksom!

Söta "sjöbusar" som de själva benämnde sig <3
Här kom Elton in för att visa sina muskler samtidigt som jag bad honom om han kunde öppna fönstret. Jag kom dock snabbt på mig själv med att handtaget på fönstret är väldigt trögt och att hans pappa nog var tvungen att hjälpa honom varpå han kontrar:
"Men nä mamma, jag är ju Stålmannen!".
Fasen jag som hade glömt det började asgarva åt mig själv!

Fick en skrattattack efter det också då M kom med isvatten till mig (cravings!). Typ 15 isbitar och några droppar vatten ska det vara. Isbitarna hade klumpat ihop sig varpå jag försöker få loss en isbit från klumpen, liggandes i sängen. Alla isbitar trillar isär och ramlar ner och fastnar under min dubbelhaka. Elton som såg det hela skrattade så tårarna sprutade vilja även mina gjorde :)

Var iväg och hämtade ett paket från H&M ikväll. Vad som var i får ni se imorgon! Shoppade även lite på Ellos ikväll, ooops!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar