söndag 7 december 2014

Nakensöndag



Slappdag deluxe!
Jag var iväg till IKEA när de öppnade vid 10 och köpte ett spjälskydd till bebis. Tog en sväng på Lindex också och köpte med mig en julklapp till mig själv från mannen :) Bättre att göra så då jag är så himla kräsen och inte önskar mig något speciellt. Detta var något nödvändigt till framtiden, perfekt!
När jag kom hem var jag helt slut, förkylningen från helvetet har kommit på besök igen :( Jag fick ta en alvedon, klä på mig en tjock mysdress och bädda ner mig i sängen. Sedan sov jag i ett par timmar men vaknade typ var femte minut, antingen för att hosta eller för att bebis höll på att sparka sig ut :/ Vid 15-tiden väcktes jag av pussar och att middagen var framdukad- potatisgratäng och rostas, mums!
Grabbarna har inte ens klätt på sig idag. Ellioth har fortfarande pyjamas och Elton har varit spritt språngande naken hela dagen, den killen avskyr kläder. Nu har vi hyrt en film på SF Anytime (fick 24 kuponger av dem, tackar!) som vi ligger och kikar på medan pappsen målar taket i sovrummet.
Slappaste söndagen på länge men förhoppningsvis har jag kurerat mig lite för att orka en hel dag på jobb imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar