måndag 22 december 2014

Allt går att förhandla

Vad lätt det är att bara skicka ut ett mail utan vidare omtanke... Jag fick ett mail att mitt träningskort på Medley nu skulle höjas från 280:-/mån som jag betalat som student till 350:-/mån nu när jag blivit "vuxen". Så var det med det liksom. Fanny och jag gick ju till Actic idag och spanade in ena gymmet, fick massor info och kollade runt. Dock hade vi missuppfattat kampanjen och priset var 279:-/mån men vi kände att det blir kul att testa något nytt och dessutom blev vi väldigt vänligt bemötta. Vi skulle ju spara 70:-/mån också så vi skrev på för nytt medlemskap på Actic. Jag åkte därefter direkt till Medley för att säga upp mitt kort där och då ville hon självklart veta anledningen och jag tryckte på prishöjningen. Då kunde hon plötsligt presentera flera olika rabatter och mitt kort skulle inte behöva gå upp i pris. Det kom ju dock lite för sent då jag ju en halvtimme innan skrivit på för annat gym! Men där fick de feedback på det också :) Nu ser vi fram emot "ny", spännande träning i vår, jag ska bara klämma ut min bebis först! :)

Familjen hämtade upp mig i stan efter vårt besök på gymmet. De hade lite ärenden i Tornby men jag fick snällt vänta i bilen då de skulle möta upp tomten och diskutera min julklapp tydligen :) Jag surade då jag ju inte vill ha några julklappar. Jag gillar ju bara att uppvakta andra och inte att själv bli uppvaktad!

Påväg hem åkte vi förbi vårt ombud här i Malmslätt då ett paket låg där och väntade på mig. Världens finaste babynest ligger nu i spjälsängen och väntar på grodan också <3
Dessutom väntade det paket hemma i brevlådan. Jag beställde kuddfodral från H&M Home i lördags och redan idag damp de ner. De var jättefina och nu har vi massor kuddar i master bedroom <3 (bild kommer!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar