lördag 12 april 2014

Thaikompis

Besök av bästa "Sim-Anna" idag <3

Jobbet idag, nä... Kände mig sämst! Bara massor strul och när jag försökte hänga med och lära mig var det överkurs för mig. Trött och värkande bihålor på det, nä. Alla trevliga, fantastiska kollegor väger ju dock helt klart upp, alltid <3 Checka in och ut gäster börjar jag få koll på dock :)

Att vara hemma vid 15 var ju nice! Packade upp, plockade iordning och sedan lade jag mig och blundade i en halvtimme medan grabbarna var ute och skruvade ihop grillen! Därefter fick vi finbesök av finaste, saknade "Sim-Anna"<3 En pingla från Kisa som jag arbetade tillsammans med nere på Sanuk (min praktikplats) i Thailand. Vi hade ju massor att ta igen, då hon for hem (till Kisa!!) två veckor innan mig! Jag blev ju aningen avundsjuk när hon berättade att hon antagligen far tillbaka till Koh Lanta i vinter igen, jag vill ju också, så sååå mycket! Det är nästan så att jag borde maila rektorn och se om de behöver någon resurs bara några veckor (vanligtvis är det 5 års arbetslivserfarenhet på förskollärare- och lärartjänsterna), jag skulle åka utan att blinka! Eller så tycker jag att Anna nog behöver en assistent i simskolan :)
Väldigt mysig stund i alla fall och snart blir det nog en tur till Kisa så vi kan ses igen!

Vi har ikväll avnjutit en helt perfekt grillad ryggbiff (Mange menar att det beror av nya Webergrillen- gubben är sjukt stolt ägare!) och nu sitter vi med ett varsitt glas vin och två sockerstinna ungar framför Gladiatorerna! Livet <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar