tisdag 8 april 2014

En sten i musen?

Alltså det här skulle kunna ha varit jag som liten, sjukt likt! Det är första gången jag ser att han är lik mig... Och det var när jag lade lite av mitt hår över hans huvud :)

Den här lille killen fick hänga med mig idag då febern höll sig kvar en stund in på natten. Vi åkte till mina föräldrar så att jag skulle kunna plugga lite medan vi hjälptes åt att se till Elton. Dock har det varit mycket "MAMMAAAA!" och "Mamma ska!" så jag har inte fått jättemycket gjort men så blir det ju när man är ensam och kidsen blir sjuka :/ Nu har han dock varit feberfri hela dagen så imorgon blir det förskola!

Mitt i allt detta har jag fått mens också, my god. Jag har ju det i snitt vartannat år så jag blir så chockad och äcklad och ja, jag vet inte. Dessutom funderar jag på om jag fått cancer i musen då det hela tiden känns som jag ska kissa ut en sten typ (alltså hela tiden, inte bara när jag kissar!)... Är det normalt vid mens eller? Nu har jag tagit en panodil och lagt mig på soffan med Grodis (värmekudde!) på pullan och hoppas att det ska bli bättre. Annars får jag nog ta och gråta lite faktiskt :( Hur pallar alla tjejer det här en gång i månaden?? Jag fattar inte! Överlever jag det här är jag fasen världens lyckligaste!!! (Snälla Gud...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar