onsdag 23 april 2014

Intervju, sprutor och ny cykel!

Blev löp nu på kvällen igen. Dock blev jag sjukt besviken nyss då Mange mätte upp spåret vilket inte alls är 2,5 km utan 1,5 km vilket innebär att jag inte alls klarat springa 5 km utan bara 3,5 km. Fan. Så 3,5 km igår, 3,5 km idag plus att det även blev 50 utfall, 50 armhävningar och 100 situps idag! Nästa vecka springer jag 5, heja!

Annars har dagen bestått av... Massor! Examensarbete 7.30-11.30. Vid 12 började jag ladda för intervju vid 13. Blev lagom paff när jag kom dit och det var SEX personer som satt med och synade mig! Men det var tydligen 3 tjänster i en intervju så det var ju värt! Håll tummarna nu är ni snälla!

Efter intervjun hämtades jag upp av M och så åkte vi till förskolan och hämtade upp prinsarna. Vi preppade med Emla-salva då det var dags för andra hepatit-sprutan. Ellioth var så nervös att han började gråta bara av salvan. Väl på plats fick han sedan börja och han skrek så liken på bårhuset säkerligen vaknade. Jag läste bok (väldigt högt!) för Elton men han hörde självklart och bara: "Oj, ska vi gå och se till Ellioth?". Elton vägrade sen han också, så sköterskan satte sig och pratade med honom i typ 10 minuter innan vi fick hålla fast honom och sticka. Han ryckte till armen så sprutan for ur och vi var tvungna att göra om :/ Inte nog med att sprutorna gjorde ont, 1240:- slutade notan på. "Hejdå, ses om 30 år!" Hojtade Elton efteråt, tur det!

Vi hade lovat en varsin leksak på Toys R Us efteråt. Elton valde ett set med såpbubblor och Ellioth kom på att han behövde en ny cykel (vilket vi pratat om sedan i höstas!) så vi åkte och köpte en ny cykel. På så sätt fick ju Elton en ny cykel i brorsans gamla! Win win!

Nu paj! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar