tisdag 22 april 2014

Jag klarade det!!!

Idag är jag sjukt stolt över mig själv. Jag sprang nämligen 5 km, UTAN ATT STANNA en enda gång! Jag sprang inte snabbt, men jag klarade det! Tidigare har jag ju klarat 3,5 km, gått 500 m för att springa sista kilometern men nu gick det att köra hela distansen i ett. Och då har jag inte kört kondition på över 10 veckor! Det kändes som om jag kunde sprungit hur långt somhelst idag! HEJA MIG!

Dagen började inget vidare. Jag åkte hemifrån tidigt för att åka och hämta Lisa och hinna äta frukost innan utbildningen skulle dra igång. MEN det var vägarbete på E4:an så det stod i princip still i över 1 mil och vi trillade inte in förrän tio minuter efter vi skulle börjat och jag blev snuvad på min frukost:( HLR stod på schemat och det var skönt att bli uppdaterad. Vi hade en fikapaus och jag tryckte i mig en macka, frukt och en liten kladdkakebit (ooops!). Lunchen bestod av lasagne ute på hotellets terass och eftermiddagens första pass var DHLR (defibrillator) och sista passet var brandutbildning. Nu känner jag mig uppdaterad på alltihop och är redo att rädda mina medmänniskor (även om man hoppas att det aldrig behövs!)! Alla borde få en sådan här utbildning varje år, tänk hur många fler liv som skulle räddas med fler utbildade!

Nu var tanken att jag skulle skrivit examensarbete men jag somnade när jag sövde kidsen så det var kört med det :/ Godkväll alla ni fina! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar