måndag 21 april 2014

Dålig fast bra

Den här påsken går nog till historien som världens bästa!! Det var skittråkigt att M blev sjuk och att vi fick stanna hemma från Stockholm men vi har haft det asgött här hemma... Som idag, jag har jäst i solen heeeela dagen! Som ni ser har jag till och med blivit lite rosa om nosen ;-)

Grabbarna har bråkat hela dagen, de tål liksom inte varandra nu! Och Ellioth tycker ju att livet som 6-åring är världens mest orättvisa. Precis allt är orättvist! Idag var det orättvist att han var tvungen att leka ute för det fanns tydligen iiiiingenting att göra! Och då har de tillgång till precis allt... En ny studsmatta, inlines, kickbikes, cyklar, pojor, diablo, kritor, spadar, hinkar, kubb, fotbollar, mål, ja you name it... Usch, bortskämda ungar :/
Ellioth fick sedan åka till mormor och morfar en stund och där var livet lite mer rättvist, trots att han var ute hela tiden... Elton och jag tränade genom att hoppa studsmatta och åka kickbikes!

Och foppisarna? Jo, de fyndade jag på Maxi för 49 kronor idag. Det är mina "gå-till-torkvindan-pjucks", inte alls så dumma ju :)
Nähä, somna kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar