tisdag 28 februari 2012

så J*VLA less

Just nu är jag inte alls tillfreds med min vardag. Jag har inget liv, det är verkligen så det känns. Skolan är FÖR mycket och just nu tar den upp hela min fritid också. När det är såhär börjar jag fundera kring om det verkligen är det här jag vill? Praktiken är toppen och att stå och hålla i lektioner är så jäkla kul... Att sitta och planera dessa lektioner och koppla dem till kursplanen klockan 22 på kvällen, nej, det är inte min grej. Just nu känns det som att jag hellre sitter på Ica resten av mitt liv... Inget ansvar, ingen planering. Men nej, så vill jag ju inte heller ha det...
TRÖTT, ledsen, förtvivlad... Men ge upp är ju inte heller min grej. Bita ihop och köra på!?

Zumban var svår, men skoj. Några gånger till och det är superskoj... Banne den som ger sig (ja, tänkte ge upp...det är ju inte superenkla steg alla gånger och det där med att skaka tuttarna kommer jag aldrig fixa...)!!
Träningen är min avkoppling just nu, ÄLSKAR´T!

Nej, sängen kallar... Imorgon väntar en vardag som alla andra fucking dagar nu. Stiger upp 5.45, åker till praktiken, håller i lektioner, diskuterar lektioner, går på möten, åker hem och hämtar kids, går och tränar, kommer hem trött som ett as, planerar lektioner och skriver dagbok... Fy fan! 1 h om dagen är vad jag har med barnen ungefär...Är det verkligen värt det? Fuck.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar