söndag 12 februari 2012

Förgiftad?

Vaknade vid 03 med sånt där hemskt illamående igen. Fick springa och hänga mig över toan men som vanligt inget kräks. Låg och plågades till 06.20 då grabbarna tyckte det var dags att gå upp, då bad jag Mange köra mig till sjukhuset. Där skulle de antingen magpumpa mig eller döda mig, haha. Låg och kved en stund till men vid 7-tiden gick det över till huvudvärk istället, vilken fröjd :) Mår fortfarande lite småilla hela tiden så mat är inte att tänka på... Två omgångar välling har jag fått i mig iaf!

På förmiddagen gick grabbarna ut och efter en stund tvingade jag upp mig själv ur sängen också för lite frisk luft... Tänkte att luften inne var förgiftad av några konstiga bakterier. Visst var det skönt ute men efteråt var jag helt slut vilket resulterade i att jag joinade Elton i hans eftermiddagsnap (= 2 h sömn!)!
När jag vaknade nyss hade de stora grabbarna satt igång med bullbak vilket de styr med nu... Ellioth (och Theo) ska ha barnkalas nästa helg och då är det bullar beställt av herrn :)

Några härliga bilder från vår förmiddag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar