lördag 11 februari 2012

63 år äldre?

Magen värker fortfarande och kroppen känns som en 90-årings. Var nere i tvättstugan en sväng men tog mig knappt uppför trapporna sedan så det fick bli Manges syssla. Varför har jag så ont i kroppen? Får man det efter att ha legat i sängen över ett dygn kanske?

Har iaf lyckats få i mig lite mat idag... Två omgångar med välling, en rostmacka och lite ris. Jag var sugen på cola och hällde upp ett glas men det var inte alls gott så vätskeintaget är det värre med...

Helgens planer blev det alltså ingenting av alls. Igår skulle jag fikat med Johanna och idag skulle jag gått på bio med Robin men icke... Istället har jag legat, legat och legat (ner i sängen eller soffan alltså, snuskhumrar :)) och det enda jag fått gjort är lite plugg. Tur var det att jag tog tag i det för vi har muntlig examination på måndag och idag insåg jag att jag missförstått hela skiten och fick börja göra om allt!

Nu väntar jag på att mannen ska komma ut från nattningen så ska vi se på film! Något snack blir det då inte, kräks bara jag tänker på det :)

Godkväll!

Elton när han styr med en av sina favoritsysslor, borsta av bilen, i torsdags <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar